当前位置: 主页 > 职称英语 > 考试题库

职称英语《理工类A级》考试真题完形填空

  • 时间:2018-08-29 11:18
  • 作者:建筑小编
  • 点击:
  • 题库模考
摘要:职称英语《理工类A级》考试真题小编已经准备好了,快来练习吧!

CellPhone Lets Your Secrets Out

  Your cell phone holds secrets about you.Besides the names and numbers that you've programmed into it, ______traces____(51) of your DNA linger (遗留) on thedevice according to a new study

  DNA is genetic (遗传的)material _____that_____ (52) appears in every cell. Like your fingerprint, yourDNA is _____unique______ (53) to you——unless you have an identical twin. Scientiststoday analyze DNA in blood, saliva (唾液), orhair left ____behind_______ (54) at the scene of a crime. The results oftenhelp detectives identify ____criminals______ (55) and their victims. Your cellphone can reveal more about you ____than_____ (56) you might think.

  Meghan J. McFadden, a scientist at McMasterUniversity in Hamilton, Ontario, heard about a crime in which the suspect bledonto a cell phone and later dropped the____device_____ (57). This made herwonder whether traces of DNA lingered on cell phones一evenwhen no blood was___involved_____(58). She and colleague Margaret Wallace ofthe City University of NewYork analyzed the flip-open phones(翻盖手机)of10 volunteers. They used swabs (药签) tocollect _____invisible___ (59) traces of the users from two parts of the phone:the outside, where the user ____holds_____(60) it, and the speaker which isplaced at the user's ear

  The scientists cleaned the phones using asolution made mostly__of____(61) alcohol. The aim of washing was to remove alldetectable traces of DNA. The owners got their phones back for another week.Then the researchers ___returned________ (62) the phones and cleaned each phoneonce more.

  The scientists discovered DNA that _____belonged______(63) to the phone's speaker on each of the phones. Better samples werecollected from the outside of each phone, but those swabs also picked up DNAthat belonged to other people who had apparently also ____handed______ (64) thephone

  Surprisingly, DNA showed up even in swabsthat were taken immediately after the phones were scrubbed. That suggests thatwashing won't remove all traces of ___evidence________ (65) from a criminal'sdevice. So cell phones can now be added to the list of clues that can clinch (确定)a crime-scene investigation.

  51. A. name B.pictures C. shapes D. traces

  答案:d

  52. A. that B. while C.as D.what

  答案:a

  53. A. common B. good C. helpful D. unique

  答案:d

  54. A. behind B. away C. aside D.over

  答案:a

  55. A. visitors B. travelers C.scientists D.criminals

  答案:d

  56. A. until B. before C.unless D. than

  答案:d

  57. A. paper B. document

  C. device D.file

  答案:c

  58. A. checked B. involved C. tested D. gathered

  答案:b

  59. A. invisible B.emotional C. poisonous D. magical

  答案:a

  60. A. holds B. watches C. drops D. covers

  答案:a

  61. A. with B.by C. for D. of

  答案:d

  62. A. collected B. answered C. returned D. used

  答案:c

  63. A. moved B.changed C. belonged D.turned

  答案:c

  64. A bought B. repaired C.seen D. handed

  答案:d

  65. A. smell B. evidence C.sound D.color

  答案:b

想轻松零基础20小时通过职称英语考试,请》》》点击这里《《《查看详情!

职称英语《理工类A级》考试真题完形填空

>>>>>>>>职称英语考试报名时间【点击查看

 

>>>>2018年职称英语考试报名时间【点击进入

职称英语考试报名入口】 【职称英语查询时间
职称英语考试交流群职称英语《理工类A级》考试真题完形填空

本文链接:tmlx/74716.html

(责任编辑:建筑小编)

分享到: 更多
博聚网